privacy    sitemap


Techniflex delen met Facebook Deel via Whatsapp

Vacature: Assistent transportplanner / Operator

Aanvraagnummer: 1953  Publicatie: 24-04-2024

Bedrijfsomschrijving

Voor een toonaangevende partner in de wereld van beton zijn wij op zoek naar een Assistent transportplanner bij een dynamische betoncentrale die bekend staat om de productie van hoogwaardig en duurzaam beton voor diverse bouwprojecten. Met een rijke ervaring in de industrie streven ze ernaar om de verwachtingen van de klanten te overtreffen door middel van innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Als je geÔnteresseerd bent in het bouwen van uw carriŤre in de betonindustrie en deel wilt uitmaken van een dynamisch team, solliciteer dan snel op deze vacature.


Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige functie waarin jouw organisatorische, technische en communicatieve vaardigheden tot hun recht komen? Dan is de rol van Assistent Transportplanner, Operator, en Assistent Betonlaborant wellicht de perfecte match voor jou!

Als Assistent Transportplanner vervul je een cruciale rol in het coŲrdineren van de inzet van transportmiddelen. Je ondersteunt bij het efficiŽnt plannen en organiseren van transportactiviteiten, waarbij een nauwkeurige en tijdige levering van betonmortel aan onze klanten centraal staat.

In de rol van Operator ben je verantwoordelijk voor het mengen en laden van betonmortel. Je speelt een sleutelrol in de dagelijkse uitvoering van het beheer en onderhoud van de betoncentrale, waarbij je ervoor zorgt dat de installaties optimaal functioneren en voldoen aan de vereiste normen.

Als Assistent Betonlaborant voer je kwaliteitscontroles uit op de betonmortel. Je waarborgt de hoogste standaarden en zorgt ervoor dat de betonmixen voldoen aan de specificaties en normen. Een kritisch oog voor detail en nauwkeurigheid zijn essentieel in deze rol.

Naast deze specifieke taken ben je betrokken bij diverse overige werkzaamheden op het terrein of in/bij de betoncentrale. Je draagt bij aan een veilige en georganiseerde werkomgeving en bent flexibel inzetbaar om ad-hoc taken uit te voeren.

Wil jij deel uitmaken van ons gepassioneerde team? Solliciteer dan snel!


Opleiding en opmerkingen

MBO
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
- Enige ervaring in de betonindustrie is gewenst.

   Direct Solliciteren


Overig

Categorie:
Niveau:
Locatie:
Aantal uur: 
Periode:
Bouwkunde
MBO
Zwolle
Fulltime
Kans op een vast dienstverband


Wij bieden

Salaris conform cao
Werkkleding en werkschoenen /gereedschap die nodig zijn voor het uitvoeren van de functie
8,33% vakantietoeslag
Kans op een vast dienstverband
Ontwikkelingsmogelijkheden voor opleidingen/cursussen


Werken via Techniflex

Techniflex is het technische uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers, vaak met een vaste baan als resultaat.


Reageren

Interesse in deze vacature? Neem dan contact met ons op. U kunt contact opnemen met Petra Lemoine en Maurice Raggers via info@techniflex.nl of d.m.v. de sollicitatie knop.

Bel Techniflex Zwolle - 038-4553990