privacy    sitemap


Techniflex delen met Facebook Deel via Whatsapp

Vacature: Zager/logistiek medewerker

Aanvraagnummer: 1939  Publicatie: 24-04-2024

Bedrijfsomschrijving

Wij hebben we een uitdagende functie beschikbaar als zager/logistiek medewerker bij een gerenommeerd bedrijf


Functieomschrijving

Als zager/logistiek medewerker speel je een cruciale rol in het voorbereiden van materialen voor de verspaners. Je zorgt ervoor dat de materialen gereed zijn om bewerkt te worden op onze conventionele en CNC gestuurde machines. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het regelmatig uitvoeren van transporten. Incidenteel krijg je ook de kans om zelf als operator achter een machine te staan.

Wij zoeken een flexibele collega die goed kan samenwerken en inzicht heeft in de processen. Je bent altijd alert op mogelijkheden tot verbetering. Een MBO 2 werk- en denkniveau is vereist, maar ervaring in de metaalbranche is niet noodzakelijk. Wij staan klaar om je de benodigde kennis en vaardigheden bij te brengen. Het bezit van een rijbewijs B is ook een vereiste voor deze functie.

Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team van ongeveer 15 goed opgeleide en zelfstandige medewerkers? Ben je klaar voor een uitdagende functie waarin je een belangrijke bijdrage levert aan de realisatie van hoogwaardige producten en projecten? Solliciteer dan nu als zager/logistiek medewerker!


Opleiding en opmerkingen

MBO 2 techniek
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
- rijbewijs B

   Direct Solliciteren


Overig

Categorie:
Niveau:
Locatie:
Aantal uur: 
Periode:
Logistiek
MBO
Zwolle
Fulltime
Kans op een vast dienstverband


Wij bieden

Salaris conform cao (EUR 2100 - 3100)
Werkkleding en werkschoenen /gereedschap die nodig zijn voor het uitvoeren van de functie
8,33% vakantietoeslag
Kans op een vast dienstverband
Ontwikkelingsmogelijkheden voor opleidingen/cursussen


Werken via Techniflex

Techniflex is het technische uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers, vaak met een vaste baan als resultaat.


Reageren

Interesse in deze vacature? Neem dan contact met ons op. U kunt contact opnemen met Petra Lemoine en Maurice Raggers via info@techniflex.nl of d.m.v. de sollicitatie knop.

Bel Techniflex Zwolle - 038-4553990